Indonesische educatie - deel 2
Door: Natalie
Blijf op de hoogte en volg Natalie
02 Mei 2015 | Indonesië, Batu
Wist je dat (deel 2)...
...m'n hartslag nog niet boven de 100 is geweest tijdens deze zit-in-de-busreis;
...we nog niet veel honden hebben gezien maar degene die we gezien hebben als koning werden vervoerd (in de fietsyas achterop de brommer);
...de verkeersregelaars een schepnetje hebben om bij de voorrang gegeven chauffeurs hun tip binnen te hengelen;
...de oudere generatie ook niet zonder telefoon kan, , oeders pakt de telefoon op in het toilet;
...ze hier niet alleen de vuile was buiten hangen maar ook de vogelkooi;
...moeders in de trein extra lang over haar koffie doet omdat eerst de drap nog naar beneden moet zakken (gelukkig hebben we daar dan weer wel tijd voor);
...en dat we daar ook "appeltaart" bij hebben;
...dat er toch een ding beter geregeld is dan in Nederland: kaartcontrole met paspoort en vaste zitplaatsen in de trein;
...dat je de douchemuts uit het hotel prima als toilettas kan gebruiken;
...dat de wifi code bij hotel Purnama in Batu net op het papiertje van de fortune cookies leken.....en wij als wifi verslaafden maar blijven wensen;
...mijn tijdverschil met moeders zo'n 10 minuten bedraagt;
...dat moeders zelfs kan overgeven van water in de bus (weer een broek vuil);
...dat ik na dag 9 (waarvan 8 dagen voor 6 uur opgestaan) geen pap meer kan zeggen (dan maar rijst, dat past hier ook beter);
..dat we een tikkende tijdbom in de jeep hadden op weg naar de Bromo vulkaan (dat wad niet omdat we allemaal zo vermoeid waren dat het lontje heel kort was);
...dat de eerste Bintang Radler een feit is!!!!
...dat er nog veel mogen volgen!!!!!!
02 Mei 2015 - 20:55
Adri:
Hallo
Ziet er gaaf uit lekker genieten
Hier alles onder kontrole
Kopers van onze kopers hebben uiteindelijk getekend dus nieuwe
notaris data gepland 22 Mei en 5 juni 2015
Heel fijne RONDREIS en gezond weer terug
Groeten Bar en Aad
02 Mei 2015 - 23:09
Wil:
he hallo rijstepikkers, neem eens een bordje sliertjes (bami). En Corry, niet ziek worden hoor. Nog een paar dagen volhouden en dan relax, relax op Bali. En vergeet je wens niet bij de Borobudur. Ennehhh, je vuile broek kan je ook even wassen in de badmutsen van het hotel. Even schudden... en klaar. Oh ja, de poortjes bij Centraal Station zijn gesloten, maar we zijn zuinig op onze staanplaatsen!!
En Natalie, wees zuinig op je mam. Fijne reis verder en groetjes voor beiden. -
03 Mei 2015 - 11:33
Mark:
Niet teveel gadgets kopen in de toko. Wordt je straks weer omgeroepen. Kijk uit dat je dan geen cappuccino over je moeder heen gooit ;-) -
03 Mei 2015 - 12:14
Helene:
Appeltaart …! Kan ik ook, van water overgeven. Hopelijk blijven jullie beiden op de been. Je hartslag mag dan niet boven de 100 zijn gekomen, vermoeiend is het wel. Mag je straks weer lekker 15 uur in het vliegtuig. Maar de verhalen en foto's zijn straks vast geweldig! Geniet nog! Helene -
03 Mei 2015 - 18:50
Cor En Nel:
Wat zullen jullie straks lekker nagenieten en uitrusten op Bali!!!
Nog hele fijne dagen,
Cor en Nel